Thirteen Reasons Why (2017-)


13

Titel:  13 Reasons Why

År: 2017

Genre: Drama | Mysterium

Antal säsonger: 1 |

Längd:  50-60 min / Avsnitt

Skapare:  Brian Yorkey

Skådespelare:  Kathrine Langford, Christian Navarro, Dylan Minnette

 imdb_46x229.1/10

 

Baserad på boken av Jay Asher följer serien Clay Jensen (Dylan Minnette) som hittar ett mystiskt paket på sin veranda. Inuti paketet ligger kassettband inspelade av Hannah Baker, hans klasskompis och hemliga kärlek som begick självmord två veckor tidigare. På banden berättar Hannah att det finns tretton olika skäl till hennes tragiska beslut.

 

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Bloggens Recensioner, Drama, Filmens betyg, Filmer, Filmer 2017, Genre, Mackan's Recensioner, Mystery och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.