Miss Peregrines hem för besynnerliga barn (2016)


miss peculiar.jpg

Titel:  Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children

År: 2016

Genre: Drama |Fantasy| Äventyr|

Längd: 127 min

Regissör:  Tim Burton

Skådespelare:  Eva Green, Samuel L. Jackson, Asa Butterfield

imdb_46x226.8/10

Jakes älskade farfar lämnar ett antal ledtrådar till ett mysterium som spänner över olika världar och tid och leder Jake till en mystisk plats känd som Miss Peregrines hem för besynnerliga barn. Mysteriet och faran blir tydligare när han lär sig mer om sina nya vänner och deras förmågor. Snart upptäcker han också vilka mäktiga fiender de har och inser att endast hans egen ”förmåga” kan rädda dem.

 

 

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Äventyr, Drama, Familj, Fantasy, Filmens betyg, Filmer, Filmer 2016, Genre och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.