Life of Brian (1979)


life of brian

Titel: Life of Brian

År: 1979

Genre:  Komedi |

Längd:  94 min

Regissör:  Terry Jones

Skådespelare:  John Cleese, Graham Chapman, Terry Gilliam

imdb_46x22 8.1/10

Brian föds i ett stall i Jerusalem och blir aktiv inom en befrielserörelse mot den romerska ockupationsmakten. Han förväxlas med Messias av folket som tolkar hans babblande som religiösa sanningar. Snart är Pontius Pilatus ute efter Brian.

 

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Filmens betyg, Filmer, Filmer 1979, Genre, Komedi och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.