The Circle (2017)


the circle 2017

 

Titel: The Circle

År: 2017    

Genre:  Drama | Thriller| Sci-Fi |

Längd: 110 min

Regissör: James Ponsoldt

Skådespelare:   Emma Watson, Tom Hanks, Bill Paxton

   imdb_46x22 5.2/10

När Mae Holland blir anställd på The Circle, världens mest framgångsrika internet-bolag, tycker hon att hon fått sitt livs bästa jobb. The Circle länkar ihop användarnas personliga mejl, sociala medier, bank och inköp med deras universella operativsystem och skapar en online-identitet och en ny transparant era. Mae blir ansiktet utåt och dess taleskvinna men snart börjar hon förstå vidden av företagets ambitioner och konsekvenserna av deras tjänster.

Baserad på romanen med samma titel av Dave Eggers.

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Drama, Filmer, Filmer 2017, Genre, Sci-Fi, Thriller och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.