Kingsman: The Golden Circle (2017)


kingsman 2.jpg

Titel: Kingsman: The Golden Circle

År: 2017

Genre:  Action| Komedi | Äventyr |

Längd: 141 min

Regissör:   Matthew Vaughn

Medverkande:    Colin Firth, Channing Tatum, Jeff Bridges

imdb_46x22 -.-/10

I nya actionkomedin Kingsman: The Golden Circle står våra hjältar, vars yttersta mål är att hålla världen säker, inför en ny utmaning. När deras huvudkontor förstörs hålls världen gisslan och de upptäcker att det finns en allierad spionorganisation i USA som heter Statesman. Tillsammans med den nya spionorganisationen sätts deras styrka och intelligens på prov. Allt för att lyckas besegra deras gemensamma fiende och slutligen kunna rädda världen. Något som verkar ha blivit vardagsmat för Eggsy…

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Action, Alla Inlägg, Äventyr, Bloggens Recensioner, Filmens betyg, Filmer, Filmer 2017, Genre, Komedi. Bokmärk permalänken.