The Disaster Artist (2017)


Titel: The Disaster Artist

År: 2017

Genre: Drama | Historisk | Komedi |

Längd: 98 min

Regissör: James Franco

Medverkande:  Alison Brie, Zac Efron, James Franco

imdb_46x22 8,0/10

The film depicts the meeting and early friendship of the actor Greg Sestero and Tommy Wiseau, the actor, writer and director behind the 2003 cult film The Room, a film often hailed as the Citizen Kane of bad movies, the troubled making of it and their respective careers after the surprising success of the film.

 

 

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Bloggens Recensioner, Drama, Filmer, Filmer 2017, Genre, Historisk, Komedi och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.