Wind River (2017)


Wind river.jpg

Titel: Wind River

År: 2017

Genre: Drama | Kriminalare| Mystery |

Längd: 107 min

Regissör: Taylor Sheridan

Skådespelare:   Kelsey Asbille, Jeremy Renner, Julia Jones

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) on IMDb 8,0/10

A veteran tracker with the Fish and Wildlife Service helps to investigate the murder of a young Native American woman, and uses the case as a means of seeking redemption for an earlier act of irresponsibility which ended in tragedy.

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Bloggens Recensioner, Drama, Filmens betyg, Filmer, Filmer 2017, Filmrecensioner, Genre, Kriminalare, Mackan's Recensioner, Mystery och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.