One of Us (2017)


One of Us

Titel: One of Us 

År: 2017

Genre: Dokumentär| 

Längd: 95 min

Regissör:  Rachel Grady  & Heidi Ewing

Medverkande: Etty, Chani Getter, Luzer Twersky

imdb_46x22 8,0/10

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=uBPn5oQNutI&w=560&h=315

Penetrating the insular world of New York’s Hasidic community, focusing on three individuals driven to break away despite threats of retaliation.

 

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Bloggens Recensioner, Dokumentär, Filmens betyg, Filmer, Filmer 2016, Filmrecensioner, Genre, Inlägg, Internationella FilmFestivaler, Richie's inlägg, Richie's Recensioner och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.