Thor: Ragnarök (2017)


Thor.jpg

Titel: Thor: Ragnarok

År: 2017

Genre: Action| Komedi | Äventyr|

Längd: 130 min

Regissör:   Taika Waititi

Medverkande:   Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett

imdb_46x22 8,2/10

Imprisoned, the mighty Thor finds himself in a lethal gladiatorial contest against the Hulk, his former ally. Thor must fight for survival and race against time to prevent the all-powerful Hela from destroying his home and the Asgardian civilization.

 

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Action, Äventyr, Filmens betyg, Filmer, Filmer 2017, Genre, Komedi, Mackan's Recensioner och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.