Jigsaw (2017)


Jigsaw

Titel: Jigsaw

År: 2017

Genre: Kriminalare| Mystery| Skräck|

Längd: 91 min

Regissör: Michael Spierig & Peter Spierig

Medverkande: Matt Passmore, Tobin Bell,  Hanna Emily Anderson

imdb_46x22 -,-/10

Döda kroppar börjar dyka upp över hela staden, var och en har mött sin undergång på de mest makabra sätt. När utredningen fortlöper, pekar allt på en man: John Kramer. Hur kan detta stämma? Mannen som kallas Jigsaw har varit död i över ett decennium.

 

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Filmer, Filmer 2017, Genre, Kriminalare, Mystery, Orecenserat, Skräck och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.