Geostorm (2017)


Geostorm.jpg

Titel: Geostorm

År: 2017

Genre: Action| Sci-Fi| Thriller|

Längd: 109 min

Regissör: Dean Devlin

Medverkande: Gerard Butler, Jim Sturgess, Ed Harris

imdb_46x22 5,8/10

Jorden och alla dess invånare står inför ett stort hot. Efter en rad oförutsägbara naturkatastrofer kommer världens ledare fram till en plan att skapa ett satellitsystem som kan hålla klimatet i schack och människorna trygga. Men något går riktigt snett då nätverket som skulle skydda jorden i stället attackerar den. Tiden är knapp innan en geostorm sveper undan allt, och tar befolkningen med sig.

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Action, Alla Inlägg, Filmer, Filmer 2017, Orecenserat, Sci-Fi, Thriller och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.