The Shape of Water (2017)


The Shape of Water (2017)

Titel: The Shape of Water

År: 2017

Genre: Drama|Fantasy | Äventyr|

Längd: 119 min

Regissör: Guillermo del Toro

Medverkande:  Sally Hawkins, Octavia Spencer, Michael Shannon

imdb_46x22 7,5/10

An other-worldly fairy tale, set against the backdrop of Cold War era America circa 1962. In the hidden high-security government laboratory where she works, lonely Elisa (Sally Hawkins) is trapped in a life of isolation. Elisa’s life is changed forever when she and co-worker Zelda (Octavia Spencer) discover a secret classified experiment.

In Theaters 8th of december 2017

 

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Äventyr, Drama, Fantasy, Filmer, Filmer 1976, Filmer 2017, Genre, Oscarsbelönad, Oscarsfilmer och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar!

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s