Breathe (2017)


breathe.jpg

Titel: Breathe

År: 2017

Genre:  Biografi | Drama | Romantik |

Längd: 117 min

Regissör: Andy Serkis

Medverkande: Claire Foy, Diana Rigg, Andrew Garfield

imdb_46x22 7,4/10

Berättelsen om Robert Cavendish – en ung man som vid 28 års ålder blev sjuk i Polio och senare förlamad, men som med hjälp av sin fru Diana reste land och rike runt som kämpe för funktionshindrades rättigheter.

 

 

 

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Biografi, Drama, Filmens betyg, Filmer, Filmer 2017, Genre, Romantik, Stockholm Internationella FilmFestival och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.