Murder on the Orient Express (2017)


murder.jpg

Titel:  Murder on the Orientexpress

År: 2017

Genre:  Drama | Krimainalare |  Mystery |

Längd: 114 min

Regissör: Kenneth Branagh

Medverkande:   Kenneth Branagh, Johnny Depp, Willem Dafoe

imdb_46x22 6,8/10

When a murder occurs on the train he’s travelling on, celebrated detective Hercule Poirot is recruited to solve the case.

Om Mackan

Namn: Marcus Ström aka Mackan Bor i: Stockholm Intresse: Film, foto och böcker Favorit filmgenre: Action, Thriller, Äventyr Roll på MackansFilm: Recensent och redaktör Finns på Youtube, Instagram och Facebook
Galleri | Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Bloggens Recensioner, Drama, Filmens betyg, Filmer, Filmer 2017, Filmrecensioner, Genre, Kriminalare, Mackans inlägg, Mystery och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.